Tessie-san

Babygym och långpromenad

Vilken perfekt start på den här lördagen vi fick. Kelly och jag timeade in varandra jättebra i natt med amning och blöjbyten, jag hann vakna och märka av att hon börjat bli hungrig innan hon börjat bli ledsen och börjat skrika, så de gångerna det var dags att amma vaknade jag av att hon pussade och smackade mot min hand. Det är ju alltid härligare att resa sig upp i sängen “av sig själv” än när man hör ett skrik i örat. Så jag kände mig riktigt utvilad imorse – ja, så utvilad en småbarnsmamma som går upp 4-5 gånger om natten kan känna sig alltså.

 

Hade lite morgonmys i babygymmet med pappa <3

 

Efter lunch klädde vi på oss och gick ut på promenad. Vi valde att gå till det andra vattnet som ligger lite längre bort. Vi har bara åkt bil och cyklat dit tidigare, men det var ju så fint väder med strålande sol, så då passade det ju perfekt att ta en tur med vagnen.

Vi gick och kikade på alla helt otroligt flådiga villorna som byggts där intill vattnet – vilka hus alltså! Med panoramafönster från golv till tak.


Vi gick aldrig helt ner på stranden, för det är så bökigt med barnvagnen nu när det fortfarande är snö och is på marken. Men vi såg att det fortfarande åks skidskor på isen, känns inte det lite läskigt nu när det varit ganska soligt och varmt för årstiden? Jag skulle iallafall aldrig våga mig ut på isen nu.

Vi svängde in och tog skogsvägen hem igen. Mysigt att upptäcka sitt närområde sådär.


Härligt med sol idag, den gör mig så glad!

Vi var ute i över en timme och kom hem med rosiga kinder alla tre. Nu på eftermiddagen och kvällen har vi fortsatt lekt i babygymmet, lagat halloumi med tomatsallad till middag och hunnit med en eftermiddagsfilm på Netflix. Har precis slängt in en tvätt och ska fortsätta med lite plock härhemma. Lite senare ska det poppas lite popcorn och krypas upp i soffan.

Hoppas ni har en mysig lördag, kompisar! Vi hörs mer imorgon.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats