Tessie-san

Baby it´s cold outside

Det var en minst sagt iskall dag idag. Vi pälsade på oss rejält, men ändå nöp det tag i kinderna på vägen till förskolan på morgonen – nu är vintern verkligen här! Imorgon väntas det dock plusgrader, även om det är svårt att tro efter den här kyliga dagen.

Barnens faster är här i Sverige på besök den här veckan, så vi hade bokat in en långpromenad idag så Belle och jag kunde visa henne runt där vi bor. Vi har så otroligt mysiga promenadstråk här och det är speciellt vackert nu när allt är snötäckt och frostigt. Belli somnade i vagnen och vi höll en rask takt för att inte frysa ihjäl 😉 Vi gick förbi alla tre ställen där man kan blicka ut över vattnet och så avslutade vi promenaden hemma hos oss med en varm kopp te.

 

Mina två solstrålar på väg till förskolan på morgonen ♡

 

Titta! Det är så vackert att man tappar andan. Att detta finns bara ett par minuter hemifrån oss ♡


Hemma gosades det och Belle ville visa hur stark hon är och att hon redan vill ta sig upp till sittande och sedan stående (!!) med hjälp av ens händer.

 

Nu på kvällen fortsatte jag med mitt pysselprojekt (snygga till leksaksköket Kelly fick i födelsedagspresent av farmor och farfar med hjälp av färg, spray och dekorplast), men jag vet inte vad som hände riktigt. Det sket sig totalt när jag skulle spraya detaljerna och nu är jag rädd att jag förstört det helt. Jag brukar vara ganska duktig på fix och trix, men jag var alldeles för otålig och kunde inte vänta tills grundfärgen hade torkat och sprayade på ett (alldeles för tjockt) lager för tidigt och det började rinna och kladda och allt blev bara pannkaka… Jag sprayade utomhus, men så tog jag in det så det inte skulle frysa till is under natten (varför ens påbörja detta när det är 1000 minusgrader ute?!) så nu stinker det sprayfärg i hela huset. Vilket pucko alltså.

Jag hoppas verkligen att det inte är så farligt när det väl torkat och att jag kan rädda det imorgon. Blir bara så arg på mig själv när jag tar så dumma beslut 🙁

 

Det blir en tidig kväll för oss idag, för jag är helt slut. Behöver kamma hem lite extra sömn (hur nu det skulle gå till…?)
Godnatt på er!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats