Tessie-san

Always sisters and forever best friends ♡

Hej finisar, hur mår ni? ♡

Fredag idag och vi körde sista dagen på inskolningen för den här veckan. Vi kommer köra nästa vecka också, så Harley kommer få gott om tid med att bekanta sig med sina nya fröknar och kompisar innan det är dags för den riktiga förskolestarten sen.

Vi gick hem innan lunchen skulle börja, så vi rusade hem i regnet för att laga egen lunch. Harley var supertrött efter maten, så jag gick upp och nattade honom på övervåningen. Tjejerna var väldigt uppe i varv och kunde för allt i världen inte hålla ner ljudvolymen – hur många gånger jag än bad dem… Lite tråkigt när det bara blir en ond cirkel av att jag säger “nej” och “snälla var tystare” – och de säger “okej” och sen börjar skrika och gorma 15 sekunder senare. Även om det varit glada skrik och skratt så låter det såklart lika högt och Harley får ingen ro att sova.

Jag försökte locka med att vi kunde titta på Madicken, och det gick väl hyfsat. Men så helt plötsligt så får någon av dem för sig att de ska börja hoppa upp och ner i soffan och gasta igen…

Var väldigt glad när JP sen kom hem och kom med ny energi. Jag var helt slut.

Fick iallafall göra likadana flätor i luggen på skrikdamerna på morgonen, och så fick de likadana hårclips med ett konfettihjärta som de så malligt visade upp på förskolan ♡

Försökte få till en syskonbild på alla tre godisar, men Harley var inte intresserad 😉

Såå söta! ♡

 

Always sisters and forever best friends ♡

 

Jag har precis avklarat veckans första träningspass (ja det är ju alltid något) och nu väntar en efterlängtad Schweizernöt!

Hoppas ni haft en fin vecka och får en härlig helg ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats