Tessie-san

Mangosalsa till tacosen

Tacomiddagen igår blev godare än vanligt. Mangosalsan gjorde verkligen succé, JP gjorde den alldeles lagom spicy. Även ananas är ju något vi borde börja med mer ofta, det kompletterar riktigt bra med resten av plocket. För andra gången i rad hittade vi tortillabröd med corn&wheat som är lite mer gulare i färgen och faktiskt mycket godare! Prova det nästa gång ni ska äta tacos!
 
Fick inviga de fina vita skålarna vi fick av Sofie i födelsedagspresent också, det blir ju genast mycket mer festligt när man delar upp allt i små skålar istället för allt i en skål (även om vi ofta har fuskat senaste tiden). Har man lite mer tid och ork så är det roligt att plocka lite.
 
 
 
 
 
 
Det är så roligt, jag älskar ju blommor och köper hem nya snittblommor iallafall minst en gång i veckan och jag blir alltid lika besviken på JP som aldrig ser de nya blommorna. Om jag ser arg ut när han kommer hem så börjar han snabbt svepa runt i rummet för att hitta de nya blommorna och sen säga “åååh vad fina!”  
 
Nu hade han gjort samma sak med mig, men jag upptäckte den på en gång. Han hade knipsat av en liten röd ros på vägen hem och satt i en liten vas på bordet utan att säga något. Tog mig två sekunder att hitta den, hehe.

 
 
 
 
Tillbaka till tacosen, se så vackert det blev med mangosalsan! Tror han använde sig av mango, chili, lime, salt och peppar. Enkelt, men helt otroligt gott!

Kan aldrig tröttna på denna magiska maträtt som man kan variera i all oändlighet! <3

 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats