Tessie-san

Härligt med fredag!

Då var den här veckan slut, äntligen fredag! Missade min pendel hem med ca 10 sekunder, men eftersom jag har lagt av med att springa ikapp tåg och bussar så kunde jag inget annat göra än att bara se det åka förbi mig när jag kom ner på perrongen. Nåväl, när det är fredag och fortfarande fint väder ute så krävs det mer än så för att sänka ens humör. Satte mig på bänken och fick vänta på nästa tåg helt enkelt. 
 
Gick och handlade lite inför kvällens tacomys på vägen hem. Vi hade kommit överens om lite nya tillbehör imorse när vi pratade middag och jag hade fått en lista på ingredienser till en mangosalsa och lite annat “nytt” som ananas. Jag köpte allt smått och pilligt och så fick JP åka och köpa de “tunga sakerna” som köttfärs och dricka när han var påväg hem. Teamwork.
 
 
Styrde upp hemmet lite; slängde in en tvätt, tömde och fyllde diskmaskinen, vattnade våra krukväxter och fixade med lite fredagsbuketter osv. Sen tog jag mig en fredagsselfie på magen och mig (vecka 32+3 idag) innan jag la mig raklång på soffan och tittade på Orange is the new Black på Netflix. Somnade efter en stund och vaknade när JP kom hem.
 
 

 

 
 
Köpte hem lite vita rosor som jag delade upp i flera småbuketter. Placerade en av dem på köksbordet, blev himla fint med brudslöjan tycker jag. Sen gjorde jag två buketter till badrummet på nedervåningen och en till lilltoaletten högst upp – visst piffar det upp med små snittisar inne i badrummet sådär? <3

 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats