Tessie-san

Min babyshower!

Igår lurade alltså JP iväg mig för att åka och titta på lite halloween-saker och äta lunch ute. Jag var inte svårflirtad om vi säger så, att köpa dekorationer inför högtider och äta lunch tillsammans ute är två av mina favoritgrejer att göra på helgen så jag sa inte ifrån. När vi sedan kom hem och innanför dörren reagerade jag först på att han inte hade låst överlåset, det brukar han alltid göra… Men tänkte inte mer på det och gick sedan uppför trappan till vardagsrummet/köket och stannar till tvärt när jag ser massor med jackor och väskor ligga i en hög vid utgången till uteplatsen. Hann inte stå där och undra någon vidare lång stund innan alla mina glada tjejer hoppade fram bakom hörnet och skrek “surpriiise!”
 
Då tittar jag runt i rummet och ser ett bord fullt med ljuvliga bakverk i olika rosa och blåa nyanser, konfetti och ballonger. Fullt med ballonger. Både fyllda med helium och vanliga i luft – jag älskar ballonger! När jag vänder huvudet åt vänster mot soffan ser jag ännu mer ballonger och presentpåsar och en stor vacker blöjtårta på tv-bordet. En överrasknings-babyshower i min och Pickis ära! <3
 
Blev så himla chockad och rörd av alla som var där, så tårarna bara sprutade och jag kände hur både händer och underläpp började skaka. Det tog mig ett ganska bra tag innan jag kunde lugna ner mig.
 
 
Vi åt gott (alla hade bidragit och bakat eller tagit med sig något alldeles själv, vilket jag uppskattade enormt mycket), drack gott (mimosas – alkoholfri för oss som ville det), lekte lekar, pratade graviditet och skrattade. Det var så mycket känslor i kroppen och jag är så himla glad för att de alla hade ordnat så fint och gjort allt detta för mig! Känner mig otroligt rörd och tacksam! <3
 
 
Här ska ni få ett riktigt bildregn över gårdagen, varsågoda:
 
 
 

 
 
En underbar blöjtårta – vill på riktigt aldrig plocka isär den, så fin är den! Och en prinsesskrona “Mom to be” som jag fick ha på huvudet <3

 
 
Se så tjusigt vårt vardagsrum hade förvandlats till en riktig babyshower-hörna. 

 
 
 
Boy or girl? I en av lekarna fick samtliga gäster skriva ner vad de tror att det blir för kön, vikt, längd och vilket datum det blir. De flesta tror på pojke (endast tre stycken tror på flicka) och förlossningsdatumen går från 9/11-17/11. Jag själv tror 10/11 (som också är JP och min årsdag) och JP tror på det beräknade förlossningsdatumet: 14/11. Vi får se vem som har rätt – eller kommer närmast 🙂

Eftersom var och en hade tagit med sig något till dessertbordet, ville jag givetvis ta en av varje för att visa min tacksamhet. Orkade dock inte smaka på alla på en och samma gång, utan tog en i taget under resten av kvällen. Vilka duktiga bakerskor jag har!

 
Förutom gissa kön och förlossningsdatum körde vi frågesport om graviditet och förlossning (en tävling som Petra vann!) och gissa måttet på min mammamage (som Moa-lee vann!), så lekte vi den garanterat äckliga leken man kan göra: Gissa bajset. 

Vi fick fyra välfyllda blöjor att lukta på, känna på och smaka på – och sedan skulle vi gissa vilken smält choklad (ja, vad trodde ni egentligen?) som blöjan innehöll. Detta var onekligen den roligaste leken och vi skrattade så vi fick ont i magen. Om jag minns rätt var det Plopp, Bounty, Daim och Kexchoklad som dolde sig i blöjorna.
 

Hihi, titta på Andrea´s tveksamma min häruppe till höger <3

 
 
 
Fick med en bild på hela gänget (Andrea hade tyvärr precis hunnit springa iväg till pendeln när jag kom på att jag ville ha en bild med allihopa). Det var tydligen en del som inte hade kunnat närvara, men ni var med mig i hjärtat! 

Tack så hemskt mycket till er alla för att ni ordnat och fixat och tänkt på mig (och Pickis)! Jag är så glad för detta!! <3

 
 
 
När sista gästerna hade gått så gick luften ur mig. Jag var redan så trött (hade sovit uselt natten innan) och höll mig uppe på adrenalinet där på slutet. Så när vi hade plockat undan det sista (tjejerna hjälpte såklart till att röja innan de gick) så gick JP och jag ner och tog ett långt varmt bad för att varva ner lite. 

 
Återigen, så himla tacksam för mina fina tjejer. Tack till er! <3
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats