Tessie-san

Det där morgonmyset

Godmorgon finingar! Har såklart varit vaken ett par timmar redan, men jag sitter fortfarande i min strandklänning/nattlinne i soffan och myser med magen. Börjar inte förrän 12.00 idag, så jag passar på att ta en lugn morgon med no stress. Kommer nog sakna att känna de där första rörelserna i magen när jag vaknar på morgonen, det är något så obeskrivligt underbart att känna att vi precis vaknat tillsammans då jag stryker med handen över magen och säger “nämen godmorgon, min älskling”. Är dock övertygad om att morgonmyset med Pickis utanför magen kommer att slå detta med hästlängder, men änsålänge är det här den mysigaste känslan jag vet!
 
 
Vecka 38 (37+2) idag och magen växer så det knakar <3
 
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats