Tessie-san

Magbilder

Jag ligger lite efter när det gäller magbilderna känner jag. Den här bilden tog jag redan i tisdags (då vi går in i ny vecka) och jag märkte nu att jag inte har hunnit lägga upp den här ännu. La upp den på Instagram och trodde att jag lagt upp den här också. Har försökt ta en ny magbild varje ny vecka – iallafall nu på slutet – och tänkte klippa ihop en liten bildserie utav dem sedan när magen är borta. Kommer nog bli kul att kunna titta tillbaka på dem efteråt. 
 
Även om magen är enorm nu, så hade jag faktiskt trott att den skulle vara ännu större nu när vi är inne på sista veckan. Har sett magar som nästan ser utomjordiska ut såhär på slutet, men min har hållt sig ganska “normalstor” ändå? Hade nästan längtat efter att få se den där utomjordiska magen, men vi får väl se om jag hinner få någon sådan. Idag är det tre dagar kvar till beräknad förlossning och jag gissade därmed fel på rätt datum (trodde på igår). JP tror fortfarande på måndag. Alla tjejerna som var med på min babyshower fick ju gissa på ett datum, samt vikt och längd. Har kvar alla lappar, så jag kan läsa av dem och se vem som kommer närmast sen. 
 
 
Igårmorse kände jag av sammandragningar väldigt långt ner i magen och det var något nytt. Har mest känt från naveln och uppåt tidigare. Idag har jag inte känt av något “nytt”, så vi får väl se när den här lilla älsklingen behagar att komma ut. 
 
 
 
Bilden tagen i tisdags – vecka 40 (39+0)
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats