Tessie-san

Snabbvisit till en 30-åring och påskpynt

Vaknade av mig själv vid åtta imorse, härligt att vakna upp till fågelkvitter sådär. Efter att vi hängde upp våra små fågelhus med mat så har vi ständigt återkommande gäster som flyger dit och äter frukost. Mysigt! Tråkigt med så grått och trist väder idag bara, men man kan ju inte få allt. 
 
Idag har vi inte gjort många knop. Åkte iväg till Design-Jenny och lämnade av lite 30-årspresenter. Hon ska ha sitt stora 30-årsfirande idag (med 90-tals tema, hur kul?) men jag hade redan andra planer. Blev därför en snabbvisit där jag överlämnade lite presenter, gullade lite med hennes lilla tjej Jennifer och önskade dem en riktigt rolig kväll. Tror hon blev glad för den gesten.
 
 
 
Planen idag var att organisera lite bland julpynt och påskpynt. Har inte haft så bra förvaring för det tidigare utan mest bara stuvat ihop allt i olika storlekar på flyttkartonger, men nu har vi införskaffat stora plastlådor med lock som jag nog tror passar bättre. Då kan vi dessutom förvara dem ute i förrådet på framsidan utan att riskera att något blir fuktskadat.
 
Påtal om pynt och påskpynt, snart är det ju påsk! Nästnästa helg närmare bestämt. Jag har lite påskpynt sedan tidigare: lite fjädrar och glittriga påskägg som man sätter i ris, små minikycklingar jag brukar placera i blommorna i fönstret och en och annan porslinskyckling. Ska ta fram den lådan och kolla lite närmare på vad vi egentligen har och om det finns utrymme för någon mer gullig pyntdetalj. Älskar ju sånt! 
 
 
Ska sätta igång med det alldeles straxt, tänkte vila en stund på soffan bara. Det tar på krafterna att vakna med tuppen en lördag, hehe.
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats