Tessie-san

Lördagsmorgnar

Godmorgon! Vaknade av att JP skrattade i sängen och jag drömde något roligt så jag började också skratta. Sen öppnade jag ögonen och tittade på honom. “Vad skrattade du åt egentligen?” frågade han och jag försökte förklara att det var någonting om lingonen… sen började jag vakna ur min dröm och så försvann det jag precis drömt om. Ah, härligt att vakna av att man skrattar iallafall!
 
Vi gick ner till vardagsrummet och gjorde ordning lite frukost. Rostisar med ost och tomat och gurka. Och bara för att det är lördagsmorgon så lyxade jag till det med både oboy och jordgubbsjuice. Älskar verkligen lördagsmorgnar, man har hela helgen framför sig och det är så mysigt att sitta och äta frukost i lugn och ro framför Nyhetsmorgon! 
 
 
 
 
 
Nu har JP åkt iväg för att träna och jag fixar lite härhemma, för om någon timme kommer min kusin Rickard över på grillning. Han fyllde nämligen år igår så vi bjöd över honom på hamburgerlunch idag och tänkte överraska med både tårta och paket (jag tror inte han läser bloggen sådär dagligen så det gör inget att jag avslöjar det här). 
 
 
 
 
Lite senare idag kommer Köpenhamn – del 2 upp, när vi bland annat besökte Tivoli!
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats