Tessie-san

32-årsfirande denna soliga lördag

Tidigare idag hade vi alltså min kusin över på lunch. Vi valde att grilla hamburgare och äta på uteplatsen eftersom det ju börjar nalkas höst och då är det klart att man vill utnyttja vår härliga baksida till max så länge det går. Han var nog inte riktigt beredd på att bli firad så mycket som han ändå blev. Vi hade ju bara bjudit in honom på lite lunch, men förutom det så väntade det både paket och riktig gofika när han kom över. 
 
Hade även hunnit arrangera om heliumballongerna så de passade hans födelsedag bättre 🙂
 
 

 
Kan det ha varit årets sista burgare på uteplatsen? Lätt en av de godaste den här sommaren iallafall, med extra guacemole och allt! <3 När vi hade dukat undan lunchen och gick in och satte på kaffe så sa vi åt honom att sitta kvar därute och vänta. Så ordnade vi med chokladtårta (hans favorit) och lite chokladbollar och danska kakor och kom sedan utgående med “happy birthday to you”-låten på i bakgrunden, hehe. 

Tror han blev riktigt glad för den gesten!

 
 
 
 
Fick chansen att använda mitt nya tårtfat från iittala som jag fick av JPs föräldrar! Jag blir på riktigt glad i hela kroppen över att få servera godsaker på ett så fint tårtfat <3

 
Sedan fick han öppna lite paket, det är ju ett måste på sin födelsedag (dock dagen efter i det här fallet)! 

 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats