Känslosam tribute | Tessie-san

Tessie-san

Annons

Känslosam tribute

Lyssnade på Alex & Sigges podcast imorse påvägen till jobbet, hann aldrig göra det när den kom ut i fredags så jag är lite efter. Hursomhelst, jag är ju ganska känslig för fina saker (filmer, musik, fina gester osv) men var inte alls beredd på vad jag skulle känna när jag lyssnade på podden imorse. 
 
De kom in på olika tributes från stora artister och hur mäktigt det kan bli sådär live. Så började Alex prata om Beyonces tribute till Michael Jackson där hon först spelar upp en filmsekvens från när hon var liten och skulle gå på sin allra första konsert med honom, sen fortsätter hon hylla honom genom att dedikera låten Halo till honom. Alex och Sigge spelar upp klippet i podden och man får höra i ett par sekunder bara, men det räcker för mig. Känner hur det bildas en tjock klump i halsen och det börjar bränna bakom ögonlocken. Herregud så mycket känslor! Och så tidigt på morgonen? Jag var inte beredd.
 
Har konstigt nog missat den här videon tidigare, så det var första gången jag hörde om den nu imorse. Så såfort jag kom hem så letade jag upp den och såg från början till slut med stora tunga tårar rinnandes ner för kinderna.
 
 
Otroligt vackert. Ni måste se!
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats