Tessie-san

Körde vegetariskt ikväll

Idag kände jag för att göra en vegetarisk middag. Var först sugen på hamburgare, men så kom jag på att halloumi är minst lika gott som proteinkälla, så då fick det bli det istället och så körde jag på utan bröd denna gång. Var lika gott som jag mindes det – längtar redan till matlådan imorgon till lunch 🙂
 
 
Min vegetariska middagstallrik bestod utav:
Isbergssallad
Rödlök
Gurka
Coctailtomater
Sparris
Halloumi
 
Stekte på halloumin i stekpannan på högsta värmen. Det är ju egentligen godare att grilla, men det gick bra i stekpannan också. Stekte även på lite sparris, så den blev sådär lagom mjuk och krispig samtidigt. Sen hackade jag upp grönsakerna och slängde på lite flingsalt och voila – gott som tusan!
 
 
 
 

Snart är det dags för sista (och bästa) avsnittet av Johan Falk. Har sett det flera gånger innan, men jag kommer alltid på mig själv med att hålla andan och bita mig på naglarna för att den är så spännande! Sen är ju Joel Mums Kinnaman så snygg att jag inte orkar längre…

 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats