Tessie-san

Jag ser det blommar

Hej hörrni… Felåt för den långa tystnaden, men ibland blir det så. Nu är jag tillbaka lagom till att helgen börjar komma krypandes, så nu kör vi helhjärtat igen! Är ni med? <3
 
 
 
Kommer ni ihåg att jag köpte fina pioner förra veckan? Och att jag knappt kunde vänta på att de skulle börja slå ut? Det gjorde dem iallafall – med råge. Herregud så vackra de är! Särskillt de här ljusrosa – ny favorit va. Köpte en knippe med fem stycken (visst brukar det oftast bara finnas med tre?) och delade upp dem lite – tre stycken i en vas, sen hade jag en i en liten vas bredvid på bordet och den sista satte jag i långvasen inne i badrummet.
 
De doftar inte lika starkt som exempelvis liljor (till JPs stora lycka) men om man kommer nära så känner man att de doftar ljuvligt!
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats