Tessie-san

Jag fick som jag ville

För att kompensera gårdagens miss med tacosmaco som vi brukar ha på fredagar så körde vi alltså all in idag istället. Två gånger för mig alltså, hehe.
 
JP mötte upp mig efter bion och så gick vi armkrok iväg till Hemköp och fyllde vår vagn med alla tillbehör man bör ha på tacobordet. Dock saknade vi rödlöken idag igen, den har successivt försvunnit från vårt tacomys har jag märkt. Jag gillar det, men inte JP… Sen har vi ingen ost heller, har inte haft på många år så det saknar jag inte ens längre. Så har vi ju kvarg istället för gräddfil. Och självklart massor med majs! Ingen tacokväll utan majs!
 
 
 
Nu ska vi mysa till det med lite film, hörs mer imorgon!
 
 
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats