Tessie-san

Det regnar in

Ställde mig och lagade middag för en stund sen och när jag precis hade stekt upp köttfärsen till min köttfärssås så upptäckte jag att vi saknade krossade tomater hemma. Så jag slängde på mig jackan och sprang ut och handlade. Påvägen tillbaka så ser jag att det hänger en lapp på anslagstavlan i trappuppgången där det står att ett fönster på vinden har gått sönder och att det regnat in ganska rejält. Fyra stycken vindsförråd hade blivit drabbade och det gick en kall kår genom ryggraden på mig – jag har väldigt (för mig) värdefulla saker däruppe som jag skulle bli förkrossad över ifall de blev förstörda eller kom bort. Så jag skickade upp JP som fick kolla om vårt förråd var ett av de drabbade – jag vågade inte titta själv.
 
Vi hade en väldig tur den här gången och vårt förråd hade inte blivit drabbat. Det fanns inte ens några fönster i närheten av det. Men jag tycker väldigt synd om de stackarna som inte hade lika tur, speciellt om de förvarat något kärt till dem där uppe.
 
 
Kunde så andas ut och fortsätta med middagen, som idag fick bli köttfärssås med pasta och en sallad på tomat, gurka och morötter med lite olja, vinäger och herbamare. Det blev väldigt gott, dock orkade jag knappt hälften och la istället resten i en av matlådorna.
 
Nu ska vi fortsätta med våra vikingar <3
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats