Tessie-san

Lunch vid vattnet

Mötte upp Jessan-prinsessan idag för lite lunch vid vattnet. Vi hade enats om att ifall det blev fint väder så skulle vi se om Norrmälarstrand hade något bra ställe att erbjuda, annars skulle vi ta första bästa på Röris. Men eftersom solen gassade som den inte gjorde något annat där vid 12-tiden så blev det Norrmälarstrand.
 
Vi vandrade först förbi Mälarpaviljongen men de hade inga lunchrätter som lockade oss så vi gick vidare och hamnade tillslut på Flyt. Ser att hörnplatsen med soffor intill vattnet var ledigt och vi snodde den på direkten, vilket flyt (höhö).
 
Jag var sugen på krispig sallad och vitt vin och beställde därför in just det och en ceasarsallad. Jessan tog någon mer varmrätt med kyckling och champinjonsås. Hon är dock inte så förtjust i just svamp, så hon hällde över dem på min tallrik. Jag älskar nämligen gräddiga champinjoner så jag var glad.
 
 
 

Skålade in att sommaren fick ett ryck och hälsade på i stan, jippiiie (den var dock inte långvarig och när vi var klara vid 16-tiden så började första regndropparna falla till marken…)

På vägen hem klippte vi ett par bilder vid båtarna där vid hamnen. Älskar hur man bara kan dra på sig en klänning och sedan slänga väskan över axeln och så är det bara att gå ut. Den känslan man längtat efter hela året. Ingen jacka, ingen extra tröja, inga vantar eller en tjockare sjal.

 
Bara min klänning och min lilla väska och jag.

 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats