Tessie-san

Hamburgerkväll

Hej hallå, vad gjorde ni igår? JP och jag drog iväg till Älvsjö och hem till Nicklas. Tur att vi tog med paraplyt för regnet öste ner när vi kom fram. Vi hade dock på känn att det skulle avta så vi köpte grillkol iallafall. Och mycket riktigt slutade det när vi kom fram till grillplatsen med våra matkassar.
 
Vi körde på grillade hamburgare med extra allt och Nicklas gjorde även sin specialare – chilimajonnäs. Burgare är ändå livet va!
 
 
Så tävlade vi om vem som la upp sin bild på Instagram. Alltid lika töntigt när samma gäng postar samma bild från samma kväll direkt efter varandra, och vi kunde ju inte vara sämre. Dock hann jag inte göra min hamburgare så snygg eftersom jag instället vann “snabbaste bilden”, så min tallrik ser ju inte så aptitretlig ut om vi säger så… Men det var den!
 
 

Från sidan blev det något bättre 🙂

Vi avslutade iallafall kvällen med film. Såg Mordecai. Har ni sett den? Gör inte det. Det var det mest konstiga, otroligt usla film jag sett på länge. Även om Johnny Depp var med. Det var säkert det som lockade oss när vi valde den. Men inte ens han kunde rädda upp den till godkänt, tyvärr.
 
 
Påvägen hem tog vi bussen som skulle ta oss till Gullmarsplan. Eftersom klockan var runt 12 på natten så fick vi självklart sällskap av fyllepatrullen som skulle göra staden. En riktig dokusåpa att sitta och lyssna på när man själv är nykter. Den ena tjejen skrek så dramatiskt hon kunde att “Kriiiiippa smsade precis mig, hallåååå Kriiiiippa smsade miiiiig!” medans en engelsktalande rockare försökte stöta på tjejerna bakom oss och sedan viskade till sina polare att de var “fucking stupid girls”, killen framför oss satt med huvudet framåtlutad och var nära på att spy hela vägen medans hans tjej försökte mata honom med chokladbars. När de här stjärnskotten gick vidare ut i natten så gick vi istället hem i armkrok. Ah, så slutade vår fredagskväll.
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats