Tessie-san

Golden feathers

Igår när jag var ute på jakt efter en solklänning till Spanien nästa vecka så hittade jag även lite nya örhängen som jag fastnade för. Titta på dessa söta små fjädrar till örhängen, visst var de söta? Fyllde även på bikinigarderoben med en mörkblå ljuvlighet, den får ni se nästa vecka när den spanska solen gjort sitt.
 
Vad har ni för planer idag? Det ryktas ju om ännu mer regn om någon timme så att sola i parken kanske jag måste hoppa över. Tur att vi bokade den här resan till Mallis redan i våras, för jag hade varit så himla ledsen om jag inte fick en riktig solsemester alls denna “sommar”. Man behöver faktiskt sol, bad och lyxiga paraplydrinkar för att orka med hösten sen.
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats