Tessie-san

Får whiplash av vädret

Ah men det här vädret ger mig whiplashskador alltså. Går in på väderappen och den visar stora mörka moln med regn och varning om åska, men när jag tittar ut genom fönstret så skiner solen som aldrig förr. Så jag drog på mig shortsen och min nya solhatt och gick ner till Vasaparken. Tänkte att om det skulle börja regna innan jag hann dit så kunde jag gå till Hemköp ändå när jag redan var ute.
 
Men jag kom fram till Vasis och solen sken fortfarande, så jag satte mig ner på min lilla filt och satte på Fredagspodden i lurarna och så la jag mig ner och solade. Hann ligga där hela avsnittet igenom och passade på att sola ryggen lite, har inte hunnit det alls. Börjar få en fin gyllenbrun färg på framsidan men baksidan är fortfarande en blekfis så tyckte det var på tiden nu. Alltid bra att ha en bra grundfärg innan en vecka på Mallis.
 
 
Det kom in lite fler moln på himlen efter någon timme och då vände jag mig om och låg istället på rygg och blickade upp mot himlen. Vad rofyllt det är, att bara ligga rakt upp och ner och titta på molnen. Se hur vissa rör sig väldigt långsamt åt ett håll och andra rör sig väldigt fort och bildar olika mönster och former. Mycket rofyllt. #tydligenväldigtspirituellidag
 
 
 
Rockade även ljusgula naglar idag. På sommaren när jag är ledig så får jag ju gotta mig i alla möjliga färger på nagellacken vilket jag tycker är så kul, kan ju inte ha det på jobbet annars så det gäller att passa på.
 
 

När de rofyllda molnen byttes ut mot mörka arga moln så fattade jag hinten och tog mitt pick och pack och gick iväg och handlade istället. Köpte med mig lite egenkomponerad sallad med extra kräftstjärtar och mozzarella <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats