Tessie-san

Inspirerad att laga mat

Tidsinställde det här inlägget åt er igårkväll. Slutar klockan 15.00 idag, men tänkte att det nog är en hel del av er som är lediga idag och då måste ni ju få lite att läsa #schyssttjej

Känner att jag har fått en riktigt bra start på det nya året och jag passar på att föra över den känslan på min matlagning så länge jag kan. Rörde därför ihop lite gottigt (men nyttigt) till matlåda till idag. Stekte på lite lax och rostade rotfrukter i ugn. Körde på morötter, rödskalig potatis, palsternacka, lök och rödbetor. Så ringlade jag olivolja över och på med ett par nypor med flingsalt. 
JP som fick det till middag (jag var fortfarande mätt på pizzan) gav det två nöjda tummar upp och det var ju kul. Sen gjorde jag en likadan matlåda till, fast jag hade i en grönsaksbiff istället för lax. Till det gjorde jag en kall sås på crème fraiche, gurka, salladslök, vitlök och citronpeppar. Det blir min lunch idag det! 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats