Tessie-san

Tripp till IKEA och första julklappen

Vid lunchtid åkte jag iväg till Kungens kurva och IKEA, skulle möta upp Linnea där. Försökte locka med mig JP dit också, men han åker inte dit frivilligt i första taget. Nåväl. Det var inte alls lika farligt med folk som man kunde tro – med tanke på löningshelg + första advent på söndag med allt vad det innebär, så det var ju skönt.
 
När vi kom fram till kassan insåg Linnea att hon glömt sitt bankkort hemma, så jag fick stå för hela kalaset istället… #schysstkompis
 
 
 
 
 
 
Hittade den här tavlan och tyckte det var lite kul. Linnea har alltid kallat mig för Tres. Hon pratar väldigt fort och när hon ska uttala mitt fullständiga namn “Therese” så fuskar hon och säger bara “Tres”.
 
 
Innan vi hoppade in i bilen och skulle köra hem så hittade jag årets första julklapp. Nu är vi igång!
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats