Tessie-san

Ljus i vårt hus

Nu när det endast är ett par dagar kvar till första advent så har jag börjat tända ljus här hemma. Mycket ljus. Har alltid tyckt att det är mysigt med mycket levande ljus och så älskar jag doften av utblåsta stearinljus. Det påminner mig så mycket om julen när jag var liten.
 
Jag gillar verkligen julen och jag ser fram emot denna. Vi ska fira hemma hos mina kusiner i år, så springer vi över till hans föräldrar tidigt på dagen så vi hinner träffa dem också. Win-win!
 
 
Nästa jul – den firar vi i vårt nya fina hus. Det ser jag allra mest fram emot!
 
 
 
 
Det här ljuset börjar lysa såfort man tänder det. Sen ändrar den färg av sig själv. Jätteläcker!
 
Jag vet, det har varit väldigt tyst här den senaste tiden. Ibland är det så, man kan inte alltid vara på topp. Nu är jag tillbaka iallafall och jag känner mig riktigt sugen på att blogga mer igen. Hoppas ni tycker det är kul och hänger med mig 🙂 Puss!
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats