Tessie-san

Kärlek vid första ögonkastet

Under tystnaden här på bloggen så har det självklart hänt en hel del och den största händelsen av dem alla är denna lilla sötnos. Min bästis Aphrodite födde sitt andra barn – min gudson Elias. Ville självklart träffa dem båda såfort de återhämtat sig, så i lördags kom dem över på lunch hemma hos mig.
 
Man glömmer snabbt hur små de är i början. Som en liten docka. Han är världens finaste lille pojke och jag blev totalt förälskad i honom. Så fin och duktig. Så lugn och cool. Oj vad min livmoder började ropa på mig…
 

Är så glad att du äntligen är här, lilla prinsen! <3
 
 
 
Något tveksam på sin gudmor till en början…

 
Men sen när vi lärt känna varandra så kunde han slappna av i min famn 🙂
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats