Tessie-san

Nya söndagsnöjet

För andra söndagen i rad så åkte vi nu iväg på radhusvisning. Det kommer nog se ut såhär de nästkommande söndagarna framöver – tills vi hittar vårt drömboende. Men det är faktiskt riktigt mysigt. Vi brukar ströva runt lite i området innan visningen för att få en lite bättre bild om hur det skulle kännas att bo just där. Känner och klämmer på varenda skåp och lådor, öppnar och stänger alla dörrar för att se så att allt funkar. Fantiserar om hur vi skulle möblera om vardagsrum och vart jag kan plantera mina blommor på uteplatsen. Ah.. En riktigt mysig söndagssyssla va!
 
Nu måste jag egentligen sätta mig ner med plugg inför tentan på tisdag. Men jag har inte riktigt hittat motivationen till det än. Ska gå ner och köpa grillchips nu tänkte jag, så får vi hoppas att jag hittar den nånstans påvägen hem.
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats