Tessie-san

Sminkfri sommar

Godmorgon snyggingar! Jag vaknade faktiskt 8.57 och vaknade alltså innan klockan skulle ringa – satte mig upp i sängen och gjorde en segergest med armen. Bara för att man har sommarlov behöver man faktiskt inte sova hur länge som helst och då riskera att vända på dygnet, därför måste jag ställa klockan även om jag inte behöver det. Kommer nog känna tacksamhet för det initiativet nästa vecka när jag börjar jobba! Åh, så pirrig jag är inför det! Ska bli så himla kul, men det är klart att jag har fjärilar i magen såhär innan 🙂
 
Hursomhelst, det var inte det jag tänkte prata om idag, utan om smink. Eller sminkfrihet närmare bestämt. Jag gick ju och fick en ögonfransförlängning innan Kreta för att slippa sminka och sminka av mig varje dag. När jag väl var klar och ville ha lite tips om hur jag får dem att hålla länge så berättar ögonfranstjejen att jag:
 
– bör undvika att gnugga mig i ögonen – ganska så logiskt.
– helst inte ska sova på mage – hm, jag svarar motvilligt okej på den.
– inte dyka ner i vattnet – ah, det kan jag köpa. Men sen började det gå lite långt… 
– inget som helst vattenstänk överhuvudtaget… Sen avslutade hon med “ja, jag ska vara helt ärlig, och ibland kommer mina kunder och berättar att de inte ens har hållt i tio dagar”.
 
Och det säger du nu? När jag redan gjort dem? Innan behandlingen fick jag höra hur man kan bada och köra på som vanligt, bara mer varsamt. Den informationen ändrades snabbt.
 
För mig höll de i två veckor. De var snygga de första fem dagarna. Och jag doppade inte ens huvudet i poolen, jag hade solglasögon på när jag simmade och jag hade förbjudit alla att skvätta vatten på mig. Att duscha efter stranden var inte superkul alla gånger för om det råkade komma schampoo-lödder i ögonen så kunde jag ju inte gnugga bort det #AAAJ!
 
Det var visserligen skönt att slippa sminka av sig på kvällen och när man vaknade så såg man fräsch ut, men att kunna gnugga sig i ögonen när man är trött, att få dyka ner i poolen, att kunna DOPPA HUVUDET i vattnet är faktiskt mer värt för mig, så jag drog bort de som var kvar den sista veckan. Vet inte om jag gick till någon halvdålig ögonfranstjej, men jag tror inte att jag kommer göra om den här behandlingen igen faktiskt. Solbrännan och fräknarna får agera mitt smink i fortsättningen.
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats