Tessie-san

Ordnat kaoset

Vilken dag hörrni! Klockan ringde 9.00 och jag förstod inte vart jag var någonstans. Vi har sovit borta så mycket den senaste tiden, så det tar alltid ett par sekunder innan jag förstår vart jag är. Även om vi har hela fönstret öppet + fläkten på högsta volym så är det snorvarmt här hemma. Känns som att man vaknar upp i solstolen på morgonen – efter att ha däckat i solen. Men vi är nog inte ensamna om det problemet, tror att de flesta känner igen sig just nu. Längtar till normalt väder med 25 grader och sol (och ett par fläktande vindar då och då).
 
Hursomhelst, den här dagen har bara flugit förbi men oj vad jag hunnit med mycket. Började dagen med att ta hand om resväskan från landet, vek allt som inte var smutsigt och sorterade upp ännu en tvättkorg. Tog tag i disken och snyggade till i köket. Dammsög hela lägenheten och städade toaletten. Det var ett kaos när jag vaknade och nu är det fint igen. Sen gick jag ut en sväng, först förbi apoteket och lämnade gamla recept och läkemedel som gått ut #miljömedveten, och gick även till Myrorna med en påse med kläder och något gammalt sällskapspel, sen vandrade jag vidare till Kungsholmen och köpte lite nya body lotions och lite annat smått och gott. Tog sedan en kort paus hemma där jag lämnade alla påsar. Satt framför fläkten ett tag för att kyla ner mig lite sen gick jag iväg och storhandlade. Så skönt att äntligen få det gjort. Glömde dock bort att jag inte handlade med Benke (och därmed inte hade någon bil) och det blev en ganska så tuff väg hem med snortunga kassar, kan jag säga. Fick stanna ett tiotal gånger på vägen hem…
 
Men nu är allt inpackat i kyl, frys och skafferi och det börjar blir dags för mig att börja med middagen om jag ska hinna klart med den tills JP kommer hem. Lax med rotfrukter i ugn tänkte jag bjuda på ikväll.
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats