Tessie-san

Får jag presentera – Sötnosen

Har ju velat döpa min fina vita cykel till något annat än “fina vita cykeln”, och iförrgår kom det bara. Då när det hade regnat så hysteriskt här i Stockholm så ville jag springa ner på gården och se hur det stod till med min sötnos – och där var det! Så klockrent! Klart hon ska heta Sötnosen.
 
Tog henne på en tur idag i solen. Det är en sån himla härlig frihetskänsla att få cykla runt, även om det fortfarande är lite läskigt att cykla i stan. Skönt när det kommer en liten nedförsbacke och det fläktar. Annat var det när jag gick in i en butik och eftersvettningar från både cyklingen och solen gjorde sig påmind. Det rann i hela ansiktet och min rygg var dyngsur. Kanske inte var ett allt för lyckat val att ha en halvt genomskinlig skjorta denna dag – för den blev helt genomskinlig när jag var klar med den, om vi säger så. Killen i butiken verkade uppskatta det iallafall 🙂
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats