Tessie-san

Byter skolböckerna mot hockey

Hej hörrni! Vet att jag inte varit så kul på sistone, men det mesta i min vardag handlar om skolan (läsa artiklar, bearbeta text och arbeten, förbereda osv) så jag har inte haft så mycket inspiration till mycket annat. Men det ska det bli ändring på. 

Jag har suttit hela förmiddagen med ett arbete som jag äntligen kan få lägga åt sidan, ska bara dubbelkolla referenserna innan jag skickar iväg det för bedömning, men jag är klar med det för idag. Har precis svirat om till lite trevligare kläder (istället för mjukisbyxor, linne och tofs mitt på huvudet) och ska alldeles straxt kila över till Wille. Det är tydligen någon spännande hockeymatch vid 16.00 idag, men jag blev mer lockad av att de skulle äta pizza och dricka vin till – då får det vara vad som helst på tvn…
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats