Tessie-san

Bara babbel

Hej kompisar! Har ni haft en bra dag? Jag hade endast klinik på eftermiddagen idag, började klockan ett. Men jag åkte så jag var framme redan vid halv tolv. Hade tänkt skriva ut tre artiklar jag behöver till ett arbete, fixa lite administrativt med en patient och äta lunch med Clairy. Jag hann med att äta lunch med Clairy. Haha, så jävla slö. Men det är dock inte hela världen, får göra de andra grejerna imorgon istället.
 
Happ, vad säger vi om dagens väder då? Det suger ju, men jag får trösta mig med att det inte alls är någon särskild mängd snö i stan. Men efter att man åker ett par stationer med pendeln så tror man nästan att man åker in i Narnia-land. Det är vackert – det måste vi ju ändå säga. Men jag föredrar torra gator, alla dagar. Torra gator med grus på.
 
 
Tänk ändå vad snabbt den här veckan gick. Imorgon när vi vaknar så är det redan fredag. Har ett par föreläsningar i skolan (plus de grejerna jag inte hann med idag) sen är det helg igen. Den här helgen ska jag ta till plugg – det blir ganska ofta så nu, men jag känner verkligen att jag skulle behöva en hel helg med plugg för att känna att jag är i fas. Förra helgen hade jag ju som sagt riktigt skoj och eftersom jag inte är tjugo längre så går ju alltid dagen efter dagen före något mer i slow motion än vad det brukade göra. 
Mmmm, mer då? Längtar ihjäl mig efter lördag – då det är årets mest spännande melodifestivalsdeltävling. Det är så många favoriter med, kommer bli svårt att välja bara två den här gången. Har ni några favoriter än? Mmm… nu ska jag sluta babbla. Hoppas ni har en mysig torsdagskväll <3
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats