Tessie-san

Råkade smita in på Zara

Jag skulle ju egentligen hem direkt efter lunchen och börja baka lite cupcakes till imorgon, men så kände jag att jag verkligen inte hade någon lust med det. Gick istället av i T-centralen och tänkte bara kika lite i julrushen, men så gick jag förbi Zara och smet in. Hittade ett par snygga jeans som jag inte kunde låta bli att köpa med mig hem. Sen hittade jag också en riktigt fin klänning, men den var dock inte lika fin när jag provade den hemma sen. Den var lite för tight över bysten och alldeles för lång för min smak, så den får jag lämna tillbaka. Men byxorna, dem behåller jag faktiskt!
 
Gillar Zaras byxor, de sitter väldigt skönt på och håller formen bra.
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats