Tessie-san

Lyxfrukost på annandagen

Det var en rätt så trött pojkvän som vaknade bredvid mig imorse. Och eftersom jag sovit från klockan elva kvällen innan så var jag betydligt mer utvilad och tänkte att jag skulle samla in lite snäll-flickvän-poäng och gick därför iväg och handlade lyxfrukost. Han önskade sig levain-bröd och ägg. Det tyckte jag lät lite snålt för att vara en lyxfrukost, så jag gick all in med utöver levain-bröd och ägg också köpte med mig juice, grönsaker, färska björnbär, rödbetssallad, köttbullar, ost och wienerbröd (lussekatterna var slut på Hemköp).
 
Det var en minst sagt glad pojkvän som satte sig vid frukostbordet med mig. Ibland får man till det 🙂
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats