Tessie-san

Dag 15. Det bästa med 2014

Det bästa med 2014 var nog att jag tog examen och fick mitt första jobb som tandhygienist redan innan jag fått examensbeviset i min hand. Jag hade kämpat i så många år, i olika turer med både matte B och andra kurser som man behövde för att bli behörig till tandhygienistutbildningen. Så många tentor jag sedan klarat, så många seminarium jag tagit mig igenom, så många moment jag kämpat med… Att få belöningen i form av en fantastisk examensdag med alla nära och kära var fantastiskt härligt.
 
Sen föll det så att jag fick en redig semester innan jag satte igång med jobbet också och det var välbehövligt. Var verkligen hur skönt som helst att få åka till Grekland i tre veckor och bara njuta av ledighet. Och eftersom alla tre veckorna blev så olika (med olika kompispar som kom olika veckor) så kändes aldrig vistelsen för lång eller långtråkig på något sätt.
 
Kanske ett lite tråkigt svar (och framförallt förväntat), men det är nog det bästa med 2014 för min del. Sen självklart att min bästis frågade mig om jag ville ta mig an hedersuppdraget att få bli hennes sons gudmor, det kändes stort för mig.
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats