Tessie-san

På Grappa

Igår var det alltså dags att träffa Elin och Carro på middag, en lite försenad födelsedagsmiddag i min ära. Vi valde att ses på Grappa där det finns gott om både pizzor och pastor med både kött- och vegetariska alternativ. Eftersom Elin fyller år nästa vecka så hade jag med mig en liten blomma till henne också 🙂
 
 
 
 
 
 
Det var supermysigt att träffa dem båda igen. Vi körde igenom de veckor vi varit utan varandra och delade med oss av tips och erfarenheter vi fått från våra nya jobb.
 

Vi alla tre var superhungriga och det var tur – maten var nämligen ljuvlig! Jag beställde in pasta med oxfilé, svamp och tryffel och det lixom smälte i munnen. Två stora tummar upp alltså!

 

Obligatorisk selfie-paus <3

 
 
 
 
Eftersom vi alla är hard working ladies så tackade vi för oss ganska så tidigt. JP undrade om vi skulle vidare ut efter middagen och jag bara skrattade som svar. Ut? Efter? Näää, snarare hem. Till sängen. Och kanske en film om vi har tur.
 
 
 
 
Hade hursomhelst en supermysig kväll med dessa donnor, som alltid. Oavsett om vi jobbar på olika delar av Stockholm så ska vi försöka få till ett par middagar då och då. Det är ju så härligt att få ha vänner som vet vad man gör och går igenom på jobbet. Så kan man alltid tipsa varandra som saker och ting – det är guld värt!
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats