Tessie-san

Tisdagsnöje

Ännu ett seminarie att stryka från listan – jag börjar se ljuset i tunneln! Slutade dagen ungefär två timmar tidigare än vad som var tänkt så Elin, Caroline och jag bestämde oss för att göra något mysigt den här tisdagseftermiddagen. Caroline berättade om en ny film hon precis sett – Capten Phillips, som tydligen skulle vara riktigt bra och gripande, och eftersom hon gärna ville se om den så beslöt vi oss för att åka in till Sergel och se om det fanns några biljetter.
 
Vi tog en snabb liten avstickare förbi Synsam där Elin skulle hämta ut nya linser – då passade jag och Carro på att prova på utbudet lite. Ser ju ruskigt smart ut måste jag säga!
 
 

Sen hann vi med en fika också. Jag fikar inte ofta jag. Jag kan nog räkna de gånger jag äter något bakverk på ena handen under ett år. Nu har jag dock hunnit med två av de gångerna på två dagar. Bulle igår och kladdkaka idag…Filmen var iallafall sjukt bra och jag började nästan bita på naglarna av spänning. Höll för ögonen, höll andan och lät några tårar falla ner från kinden – under en och samma film. Det är ett ganska så bra betyg va? Filmen var baserad på en verklig händelse med Tom Hanks i huvudrollen. Se den!

 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats