Tessie-san

Påskmiddag

Oj! Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det här. Jag älskar kött. Har alltid gjort det. Har aldrig ens varit i närheten av att bli vegetarian. Dock så är jag ju väldigt känslig. Får jag en seg bit, en fettsträng eller liknande så kan jag inte fortsätta äta. Det är kört, jag KAN inte fortsätta äta. Jag är därmed väldigt känslig för kött som är rare, jag är tillochmed lite nojjig för medium-kött. Jag tar alltid well-Done för att vara på den säkra sidan.

Tills idag… Ni som följde mig på min gamla blogg minns säkert min vän Kocken. Han är hands down – den bästa människan i köket ever. Ikväll lagade han den här helt sjukt möra oxfilén till påskmiddag, och jag är fortfarande knäsvag. Den var inte ens i närheten av well-Done utan snarare tvärtom. Men det var det godaste tillagade köttet jag ätit – nånsin – i mitt liv! Till det fick vi en sjukt god potatispuré och mustig rödvinssås.

Kolla här!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kocken

    Tack hjärtat! Jag kan alltid konvertera människor till att äta det bästa!! Nu har jag åter igen lyckats få en Well-done tjej till att äta medium-rare!! Nu ska hon lära mig att ta hand om mina tänder!
    Ps. Nu ska jag kommentera mera på din blogg. Xoxo kocken

stats