Tessie-san

Alltså, nu räcker det

Tre tecken på att man är för trött för att fungera:

1. Jag frågade JP om han ville ha vatten eller majs att dricka till middagen…

2. När jag lagt mig i sängen så kommer jag på att jag måste släcka lampan i hörnet. Så jag kliver upp – kommer på någonting annat jag måste göra – och lägger mig sedan i sängen, utan att släcka lampan. Reser mig igen – kommer på ytterligare något annat att göra – och lägger mig sedan i sängen. Tror ni jag släckte lampan? Nepp. Så upp en tredje gång och går med bestämda steg och släcker lampan. Triumf!

3. Börjar tänka på punkt 1 och kan inte sluta skratta. Tårarna rinner. Får träningsvärk i magen. Det har på riktigt tagit mig tjugo minuter att skriva det här inlägget.

Jag ger upp. Godnatt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats