Tessie-san

Picknick i det gröna

Hej hörrni, sorry för tystnaden igår. Hade säkerligen fått i mig något dåligt för jag var helt utslagen av illamående hela kvällen igår. Det kom bara helt plötsligt. Hade haft en superkul dag och hade tänkt uppdatera er när jag kom hem, men så började jag må otroligt illa och gick och la mig direkt. Idag mår jag bättre, men är fortfarande lite svag. Tar en riktigt lugn dag idag, skulle egentligen ut och äta med tjejerna i klassen, men känner att jag inte riktigt har energin till det.

 

Gårdagen iallafall. Vid lunchtid mötte jag upp min kusin (men guuud vad vi umgås mycket nu va?) och gick och handlade picknickmat (valde precis allt vi var sugna på, så någon kostcirkel blev det definitivt inte) Tog med den största filten jag äger och gick ner till Vasaparken. Där satt vi i flera timmar och sippade rosé och pratade om livet.

 

Tänk att det här är de allra sista sommardagarna för det här året. Nu är det inte långt kvar tills löven faller och hösten knackar på. Därför är det ju extra viktigt att njuta av dagar som denna.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats