Tessie-san

20 dagar kvar till dopparedan

Hej alla glada, hur har ni det? Måndag idag igen och tiden går så fort. Nu är det bara 20 dagar kvar till julafton och det är mycket vi ska hinna med innan dess. De allra flesta julklapparna är köpta och de sista håller vi på att klicka hem från nätet just nu. Har börjat med julklappsinslagningen, men sparar några till lite längre fram – det är ju så mysigt att slå in julklappar så jag drar gärna på det lite. Brukar alltid slå in julklapparna till Amy Diamonds julskiva, äta på en pepparkaka och dricka julmust – det är jul för mig! ♡♡

Vi kommer fira jul två gånger det här året, själva julafton kommer vi fira hemma hos oss med Kellys farmor, farfar och faster – och så vi såklart. Sen kommer min kusin Rickard (Kellys gudfar) och hans Emma ner från Umeå i mellandagarna, så då bestämde vi oss för att fira vår lilla julafton då. Det blir vi, Rickard, Emma, min morbror Roffe och Romana, Kellys bonusmorfar Benke, Kellys kusin Emma och hennes mamma Bianca. Det ska bli jättemysigt båda julaftnarna!

Vi har ju alltid kört varannat år med min sina av släkten och JPs sida av släkten och nu när Rickard och Emma väntar barn (åååh, jag är så lycklig för deras skull) så matchade vi in så vi firar med vår sida på samma år – så Kelly och hennes blivande lillkusin (egentligen syssling, men eftersom Rickard och jag är lika nära som om vi vore riktiga syskon så kommer vi kalla dem för kusiner ändå) får fira ihop varannat år!

Blev det rörigt? Ah, vilken släkt är inte rörig egentligen 😉 Huvudsaken är att vi ser alla jättemycket fram emot att fira jul med allihopa! ♡

 

IMG_5519IMG_5518

 

Den här lilla sötgrodan gjorde mig sällskap till paketutlämningen idag och hämtade ut två paket vi väntat på. Den ena innehåller projektet jag jobbat med i ett år tillsammans med Kelly och jag har ännu inte öppnat upp den, är så pirrig på hur slutresultatet blev! Ska visa er sen när jag gjort iordning den helt!

Lite senare idag ska jag iväg på premiär av Solsidan tillsammans med jobbet, ska bli jättekul! Har så höga förväntningar och hoppas den uppfyller dem alla! ♡

IMG_5522

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats