Tessie-san

10-månaderskontroll

Hej alla glada, hur har ni det?

Har era barn eller ni själva gått på sommarlov än? Min Instagram är fullproppad med bilder på fina sommaravslutningsbilder. Kelly går sin sista dag på förskolan imorgon (men sommaravslutningsfesten är på torsdag…) sen går hon på ett långt härligt sommarlov! Vi kommer gå på sommaravslutningen ändå, även om det var lite dumt planerat av dem att sätta den dagen efter vissa slutar för terminen (bl.a vi som är föräldralediga med syskon).

Hursomhelst, idag var Belle och jag på hennes 10-månaderskontroll på BVC. Nu är ju inte hon riktigt 10 månader än, snarare 9½, men så vart det iallafall.
Det var läkarkontroll den här gången och de lyssnade på hjärtat, kände på puls och såg till benrörlighet. Sen fick hon visa att hon kunde ta tag i två leksaker samtidigt och om hon kunde greppa en pärla med pincettgreppet.

Hon klarade alla tester med bravur och visade även upp hur stadig hon är när hon står upp. Nu tar hon sig fram gåendes längs med möbler och jag tror inte det dröjer länge innan hon tar sina första steg utan.

Stolt som en tupp pussade jag hennes gosiga små kinder och så gick vi och handlade. Hon fick sina goda jordgubbs/majskrokar att gotta på efter att hon varit så duktig hos doktorn.

 

 

Idag är det inget pangväder direkt, så vi passar på att köra ett tvättrace hemma.
Igår däremot var det härligt, så då gick vi på långpromenad.

 

Har ju lovat att visa er lite före- och efterbilder på gräsmattan på uteplatsen, kika in lite senare så ska ni få se!

Puss så länge!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats